Meteoriiglu_logo_valkoinen
Från stilfulla METEOR igloo sovrum öppnar sig en fantastisk utsikt över hela landskapet, upp till takhöjden. Igloon finns i två olika storlekar, 36 m2 Stora Björn för 4 personer och 23 m2 Lilla Björn för 2 personer. Igloon tillverkas i fabriken och levereras till installationsplatsen fullständigt färdigt och utrustad. Lösningen är snabb och billig att genomföra.

Galleri

Bekanta dig med METEORI igloon i vårt galleri. Du kan förstora bilderna genom att klicka på dem.

Samling

Lilla Björn

Två personers METEORI igloo, Lilla Björn, är en elegant och högkvalitativ boende lösning som levereras till installationsplatsen i fullständigt redo för bruk.

Stora Björn

Fyra personers METEORI igloo, Stora Björn, är en elegant och högkvalitativ boende lösning som levereras till installationsplatsen i fullständigt redo för bruk.

Imponerande lösning

METEORI-glasöglorna ser imponerande ut både inifrån och utifrån. Om så önskas kan igloos beklädnad utformas efter dina behov, så slutresultatet matchar din individuella stil.

Snabb installering

Igloon tillverkas på fabriken och levereras till platsen i två delar. På så sätt är installationen på färdig grund snabbt och kostnadseffektivt.

Adaptiv utrustning

Förutom normal leverans hittar du också ett brett utbud av tillbehör, med hjälp av vilka din glas igloo kan anpassas enligt dina egna behov.

EN MODULÄR STUGA-LÖSNING

Vår stuga-lösning består av färdigt byggda moduler som du genom att kombinera kan skapa en helhet enligt dina egna önskemål och behov. Lättkonstruktionslösningen levereras till installationsplatsen färdig för användning och behöver inte nödvändigtvis separata fundament, tack vare sina justerbara monteringsben. Det finns tre grundläggande moduler, vilka kan kombineras så att de alltid uppfyller behoven.
Modell A

Modell A - sovrum/vardagsrum.

Modell B

Modell B - tvättrum/wc.

Modell C

Modell C - bastu.

Modell A+A

Modell A+A - sovrum/vardagsrum.

Modell A+A+A

Modell A+A+A - sovrum/utökat vardagsrum.

Modell A+B

Modell A+B - vardagsrum/sovrum och tvättrum/wc.

Modell A+B+A

Modell A+B+A - vardagsrum, tvättrum/wc och sovrum

Modell C+A

Modell C+A - bastu och vardagsrum

Snabb installation

Stugorna är tillverkade på fabriken och levereras till bygget redo för installation. På så sätt är installationen på färdig grund snabbt och kostnadseffektivt.

Imponerande lösning

De modulära stugorna ser imponerande ut både utifrån och inifrån. Genom att kombinera olika moduler kan du enkelt implementera den önskade och lämpligaste lösningen.

Kunnig partner

Coverhall har lång erfarenhet av krävande installationsjobb och stränga tidtabeller. Tillsammans med oss utför du ditt projekt med hög kvalitet och på det sätt du önskar.